INTERIEURADVIES ASSEN

Voor het interieuradvies kom ik bij je thuis in Assen en omgeving. Voorafgaand aan het bezoek start ik altijd met een gratis telefonisch introductiegesprek. We maken dan afspraken over onder andere het huisbezoek en de aan te leveren documentatie.
Op basis van de huidige- of nieuwe meubels, lichtinval en wensen neem ik je mee naar creatieve oplossingen en kijken we welke ideeën passend zijn voor de desbetreffende leefruimte. Je krijgt op een ontspannen, maar actieve wijze advies op je interieurvraagstukken. Ik breng samenhang in de ruimte, met oog voor functionaliteit en sfeer. Ik ontwerp / schets ter plekke een interieurplan. Je kunt met het woonadvies zelf aan de slag en je bent op weg geholpen bij het maken van een huis waarin je je thuis voelt.

Tarief: € 60,= per uur (exclusief reiskosten: buiten Assen € 0,35 per kilometer). Een sessie duurt meestal 2,5 uur.

OPSOMMING VAN MIJN AANPAK:

  • Advies over kleuren (ral kleurnummers), accessoires en combinatiemogelijkheden tussen vintage / design / nieuwe meubels en de al aanwezige meubels,
    maar ook vragen over verbouwing of nieuwbouw, sfeer en styling.
  • Meubels ter plekke schuiven en op de juiste plek zetten voor optimale benutting van ruimte en meubelindeling.
  • Verlichting- en materiaaladvies (vloeren, raambekleding en wanden).
  • De ideeën schets ik ter plekke op papier.


UITBREIDING: SHOPPING-SESSIE

Een shopping-sessie is het meest effectief na een eerste advies bij je thuis. Samen meubels, stoffering en / of accessoires inkopen kent zijn voordelen. Je komt thuis met woonspullen / stalen die passen bij jouw huis. Daarnaast laat ik je tijdens het shoppen zien hoe je kleuren, materialen en vormen kunt combineren. De nieuwe accessoires plaatsen we direct in je huis.

Neem gerust contact met mij op om je specifieke (woon)wensen te bespreken. Op basis van jouw wensen en mijn mogelijkheden maak ik een passende offerte.