INTERIEURADVIES ZAKELIJKE MARKT

Heeft u ooit stilgestaan bij de invloed van interieuradvies op het welzijn en de prestaties van uw medewerkers òf de koopkracht van uw klanten? Bijna 90% van de medewerkers zegt zich in een fijnere omgeving gestimuleerd en gemotiveerd te voelen. Het toepassen van kleuren, materialen en licht hebben enorm veel impact op werkkwaliteit en verkoop. Over de verschillende mogelijkheden en de gevolgen wissel ik graag met u van gedachten.

Voor merken / winkels en bedrijven is het belangrijk dat de uitstraling van het interieur passend is bij het gewenste imago en de huisstijl. Ik ben winkelvormgever / visual merchandiser en kunstenaar en heb ruime ervaring op het gebied van presentatievormen. Ik weet daarom hoe belangrijk strategie en doelgroepen zijn voor een onderneming. De communicatie richting de klant begint bij het interieur! Daarbij ben ik praktisch en ‘to the point’. Een woonhuis, bedrijf, restaurant, café of winkelpand worden allen vanuit ieders perspectief benaderd en aangepakt via de werkwijze zoals bij INTERIEURADVIES beschreven.

Wat breng ik mee:

  • Creativiteit (innovatieve ideeën en oplossingen, met weinig middelen interessant resultaat behalen. Trends oppikken en kunnen vertalen naar klant)
  • Out of the box denker (friskijker binnen werksituatie; structuur / beleid / bedrijfscultuur / strategisch)
  • Visual Merchandiser (winkelvormgever / etaleur / workshop MKB’ers)
  • Workshops en inspiratiesessies (conceptdenker / branding)